Който стъпи на наша територия, първо ще бъде изпепелен, а след това

...
Който стъпи на наша територия, първо ще бъде изпепелен, а след това
Коментари Харесай

Шефът на гръцките военни: Първо изпепеляваме, а после ще питаме кой е

„ Който стъпи на наша територия, първо ще бъде изпепелен, а по-късно ще питаме кой е “, заяви началникът на Генералния щаб на гръцката войска Констанинос Флорос, цитиран от електронното издание на вестник Protothema и Агенция Фокус.

По време на конференция в четвъртък. генералът сподели, че макар че въоръжените сили на Гърция може да нямат всичко, което желаят, те са проведени, добавяйки, че „... който се забърка с нас, ще заплати доста висока цена. Приятели и съдружници знаят това ”.

В изявление пред кореспонденти военният водач беше помолен да изясни по какъв начин Гърция ще реагира, ако Турция стартира сондажи в гръцкия континентален шелф. „ Ако се случат такива неща, Гърция ще упражни своите суверенни права, има набор от ескалиращи ограничения “. Генерал Флорос добави: „ Ако би трябвало ще стигнем до точката на чисто военни дейности, това също е опция, никой не го изключва. Няма една точка на локализация на рецесията, тя ще се популяризира незабавно, не е допустимо да се случи нещо в Кастелоризо и да не се популяризира на всички места “.

Коментирайки турските провокации против Гърция през февруари и март по границата на река Марица, генерал Флорос съобщи: „ След Марица имаше прелети, хаотични дейности, безпрецедентни неща “.

Началникът на Генерален щаб предизвести, че Гърция ще изпепели всеки, който се опита да окупира гръцка територия.

„ Имам предпочитание да приказвам с турския водач, но не мога да го направя под напън, при риск от случай и при всекидневно напрежение на нашите въоръжени сили “, заяви военачалник Флорос, като добави: „ Турция се пробва да приказва, но на равнопоставени начала. Моята персонална упоритост е, когато напусна работа, да няма диалози, които да не се организират при равни условия “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР